Taktvätt

Takvätt i Göteborg – Takrengöring till ett bra pris

Vi under flera år haft privilegiet att arbeta med takvätt i Göteborg med omnejd, ett plats känd för sitt varierande klimat. Göteborgs särpräglade väderförhållanden, såsom regn, vind och fukt, ställer unika krav på takvård, och vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen.

Varför takvätt i Göteborg är viktigt

 • Estetik: Ett rent tak förbättrar husets övergripande utseende. Med tiden kan smuts, alger och mossa ackumuleras, vilket kan förändra takets färg och utstrålning. Regelbunden taktvätt återställer takets ursprungliga skönhet.
 • Hållbarhet: Genom att avlägsna dessa orenheter kan vi hjälpa till att förlänga takets livslängd. Uppbyggnaden av mossa och alger kan leda till skador och försämrad funktion.
 • Bevarande av värde: Ett tak i bra skick bevarar och kan potentiellt öka bostadens värde. Det är en investering i ditt hem som lönar sig på lång sikt.

Så går vår takrengöring till

När vi på GBG Tak & Fasad inleder en taktvätt, lägger vi stor vikt vid en noggrann första inspektion. Denna inspektion hjälper oss att bestämma vilka metoder och produkter som är bäst lämpade för ditt tak. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel, och beroende på takmaterialet och det aktuella skick, anpassar vi trycket vid rengöringen för att säkerställa att smuts, alger och mossa avlägsnas utan att skada taket.

Att välja GBG Tak & Fasad för Takvätt i Göteborg

För oss på GBG Tak & Fasad handlar det inte bara om att tvätta tak. Det handlar om att erbjuda en omfattande tjänst som uppfyller våra kunders behov, tar hand om deras hem och bevarar Göteborgs unika arkitektoniska skönhet.

Om du har några funderingar kring takvätt eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig bevara ditt tak i bästa möjliga skick.

Vanliga frågor om taktvätt och takrengöring

  Vad kostar det att tvätta tak i Göteborg?

  En taktvätt i Göteborg kostar ungefär 100 kronor per kvadratmeter. Men för att få en exakt offert, kontakta oss.

  Vad ingår i Taktvätt?

  Taktvätt inkluderar inspektion, borttagning av smuts, alger och mossa, samt efterbehandling med skyddande medel.

  Vad dödar mossa på tak?

  Antimossmedel eller alg- och mossborttagningsmedel dödar mossa effektivt på tak. Vi använder oss av de bästa medlen som går att köpa.

  Kan man tvätta tak själv?

  Ja, men professionell hjälp rekommenderas för bästa resultat och säkerhet. Ring oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig.

  Måste man ta bort mossa på tak?

  Ja, mossa kan leda till skador och fuktsamling på taket, vilket minskar takets livslängd.

Vad kostar det? Få gratis offert:

Offertförfrågan

Alla tjänster