Takservice

Takservice Göteborg

Vi erbjuder takservice och takunderhåll, vilket kommer förlänga livslängden på taket och bidrar även till att motverka risken för fuktskador. Vi utför samtliga arbeten med våra kunder i främsta fokus, där du har möjlighet till skräddarsytt underhåll som passar just dina behov.

Taket är ofta någonting som många husägare glömmer bort. Att regelbundet se över ditt tak och även byta taket vid behov är nödvändigt för att ditt hem ska må bra.

Tack vare vår långa erfarenhet inom takservice i Göteborg erbjuder vi våra tjänster både till privatpersoner och företag. Kontakta vår kundtjänst för en offert och känn dig trygg under hela processen med vår nöjd-kund-garanti!

Takunderhåll och service av ditt tak i Göteborg

Taket är bland det första man lägger märke till när man kollar på ditt hem och ett tak som är välunderhållet kommer därmed bidra till ett bättre helhetsintryck.

Du behöver heller inte alltid byta tak för att det ska se nytt ut. Vi har en mängd olika taktjänster inom takunderhåll och service, som hjälper till att skydda huset mot klimatpåverkan och som även gör att det håller längre tid mellan takbytet.

Vi utför varje arbete med dig som kund i största fokus och alltid med hög kvalitet, samt strävar efter att få nöjda kunder med varje projekt vi slutför som plåtslageri och takläggare.

Vi erbjuder följande takunderhåll till våra kunder:

 • Granskning av ditt tak för att se vilket underhåll som behövs.
 • Byter enskilda takpannor eller takrännor.
 • Hjälper till att täta tak som läcker (del av vår takjour).
 • Underhåller plåttak för att förhindra rostbildning.
 • Säkerställer att skruvar och spikar sitter på plats för bättre skydd mot väder och vind.
 • Inspektion av taket för att se om det behöver bytas ut.
 • Ser över taksäkerheten, samt vilka eventuella åtgärder som kan krävas.

Kostnadsfri offert för takunderhåll i Göteborg

För mer information om de olika taktjänster som vi kan hjälpa dig med, kan du kontakta vår kundtjänst. Vi ser alltid över dina behov, alltid med ett slutresultat med hög kvalitet och ett tak som kan stå emot väder och vind bättre.

Du är välkommen att kontakta oss på telefon eller via formulär, där någon av våra medarbetare behandlar din förfrågan så snart som möjligt när vi har öppet. En offert är helt kostnadsfri och heller inte bindande för några av våra kunder!

Vanliga frågor om takservice i Göteborg

För att skydda ditt boende från väderpåverkan och även bevara ett bra marknadsvärde på fastigheten är det nödvändigt att med jämna mellanrum underhålla taket. En fördel är om en yrkeskunnig ansvarar för att granska ditt tak, för att se vilka eventuella åtgärder som kan behövas.

Med vår erfarenhet kan vi bidra till att ditt tak håller längre. Vi har här samlat några vanliga frågor om takservice, som kan hjälpa dig att välja rätt tjänst för din boendesituation.

  Hur mycket kostar det att anlita hjälp med takservice i Göteborg?

  Priset för att anlita hjälp med takservice eller underhåll av ditt tak varierar beroende på typ av arbete som behövs, där även andra faktorer spelar in. I genomsnitt ligger priset på mellan 400-600 kronor per timme. Men på detta kan man göra avdrag för arbetskostnaden, både för privatpersoner och företag.

  Hur ofta behöver man underhålla hustaket?

  Det rekommenderas att man ser över sitt tak minst två gånger per år (vår, höst), för att upptäcka eventuella brister innan snön faller. För att ditt tak ska må bra är det viktigt att man avlägsnar löv och mossbildning, vilket annars kan bidra till att husets tak blir fuktskadat. Genom takservice kan man därmed säkerställa att huset skyddas från väderpåverkan.

  Kan man använda ROT-avdrag för takservice?

  När man anlitar takläggare eller plåtslageri tak AB för underhåll eller byte av tak kan man använda sig av ROT-avdraget. Denna skattereduktion innebär att man kan göra avdrag på 30% av arbetskostnaden för underhåll eller takservice. Detta innebär att du oavsett behov, kan hålla kostnaden för tjänsten nere.

  Hur ofta måste man tvätta hustaket?

  Löv, mossa eller annan tillväxt på hustaket kan leda till att huset skadas och framför allt om detta inte åtgärdas direkt. Det är bra om man rengör sitt tak grundligt minst en gång per år, särskilt från löv som kan tynga ner hustaket och orsaka skador på konstruktionen.

Vad kostar det? Få gratis offert:

Offertförfrågan

Alla tjänster