Takjour

Takjour Göteborg – Få en takläggare akut

Vi på GBG Tak och Fasad Måleri AB erbjuder en effektiv takjour som är öppet året om. Detta innebär att du snabbt kan få en takläcka åtgärdad eller få hjälp med skottning av tak efter ett kraftigt snöfall. Vår kompletta lista av tjänster är särskilt framtagna för att du som kund ska känna dig trygg.

Genom att kontakta vår jourtelefon, kan du dygnet runt få en takläggare på plats direkt. Samtliga av våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen, för att kunna lösa dina akuta problem på ett effektivt sätt. Vi erbjuder vår takjour till samtliga personer i Göteborg och omnejd!

Vanliga frågor om Takjour i Göteborg

Ibland så kan man snabbt behöva anlita en takläggare för att till exempel se över ett plötsligt läckage från taket eller för att rensa ut takrännor och annat. Vi listar här några vanliga frågor om takjour i Göteborg.

  Vad brukar takjour innefatta?

  Takjour innefattar en mängd olika arbeten. Allt ifrån snöskottning av tak under vintermånaderna till hjälp med läckage från taket som snabbt behöver åtgärdas. Vår takjour är öppet alla dagar på året. Kontakta vår kundtjänst för mer information om vad vår takjour innebär.

  Hur mycket kostar det att anlita en takläggare akut?

  Kostnaden för att anlita en takläggare akut brukar ligga mellan 5000 kr och 9000 kr efter ROT, men beror helt och hållet på vilken tid på dygnet det är, samt vilken typ av arbete man behöver hjälp med. Vår takjour är öppet dygnet runt, året om för hjälp med akuta ärenden. Kontakta vår jourtelefon för mer information och vi kan vara på plats direkt. 

  Kan man använda ROT-avdrag för akuta takarbeten?

  Du kan använda ROT-avdraget även för takjour, där du kan göra 30% avdrag på arbetskostnaden. Säkerställ dock att du uppfyller kraven för att kunna göra detta avdrag, eftersom du annars kan bli återbetalningsskyldig. Du kan heller inte göra avdrag för materialkostnader. 

Vad kostar det? Få gratis offert:

Offertförfrågan

Alla tjänster