Plåtslagare

Plåtslagare Göteborg – Plåtarbeten som ger taket en längre livslängd

Att arbeta med plåt är ett hantverk och en stor del av de arbeten man utför inom detta yrke är att tillverka plåt till olika tak. Hos oss kan du få hjälp med ditt projekt och få ett tak av hög kvalitet och längre livslängd.

För våra kunder har vi alltid en nöjd kund garanti, samt kostnadsfri offert med bra kostnadsförslag. Oavsett hur stora eller små plåtdelar som behövs för ditt tak, kan vi säkerställa att din huskonstruktion skyddas från både regn och vind!

Plåtslageri som anpassar efter takets behov

GBG Tak & Fasad är ett företag som har en komplett entreprenadtjänst, för att täcka upp för just dina behov. Tack vare vår långa erfarenhet som byggnadsplåtslageri kan du få en service som du alltid känner dig trygg med.

Vi utför takarbeten, hantverk och även underhåll av taket för att ditt hus ska skyddas på bästa möjliga sätt från yttre påverkan. Du kan hitta mer information om våra samtliga tjänster genom att läsa mer på vår webbplats eller kontakta oss för att prata om ditt kommande uppdrag!

Exempel på jobb som vårt plåtslageri i Göteborg kan hjälpa till med:

 • Byggnadsplåtslageri, där vi utför svetsning, samt laserskärning.
 • Konstruerar hängrännor, stuprör eller andra plåtdelar till ditt tak.
 • Takarbeten, vi utför byte av hustak eller underhåll av taket.
 • Vi utför hantverkartjänster som byte av fönster, karmar eller andra uppdrag.

Kostnadsfri offert för samtliga projekt

Redo att diskutera ditt kommande projekt? Kontakta vår kundtjänst för en kostnadsfri offert och vi kan rekommendera den service och plåtarbeten som passar ditt tak allra bäst. Vår långa erfarenhet som plåtslageri innebär att vi gör samtliga plåtdelar efter anpassade mått, för att de ska passa ditt hus perfekt.

Vanliga frågor om plåtslagare Göteborg och plåtslageri

När man planerar att anlita en plåtslagare i Göteborg eller närområdet är det vanligt att en del frågor som rör denna service dyker upp. Vi erbjuder stora som små tjänster inom plåtslageri och samtliga arbeten utförs av medarbetare med lång erfarenhet av plåttak och ser alltid över industristandarder, för att du ska få ett slutresultat av högsta kvalitet.

Nedan listar vi några frekventa frågor som vi brukar stöta på:

  Hur mycket kostar det att anlita en plåtslagare i Göteborg?

  Beroende på typen av projekt kommer kostnaden att variera. Men generellt så kostar en plåtslagare i Göteborg mellan 450-900 kronor i timmen. Utöver detta kan man sedan göra 30% ROT-avdrag på arbetskostnaden för de flesta typer av plåttjänster. Avdraget görs automatiskt och du behöver själv inte skicka in några handlingar till Skatteverket.

  Hur mycket tjänar man som plåtslagare i timmen?

  Enligt senaste mätningen av SCB så ligger månadsinkomsten innan skatt på runt 32 000 kronor. Men om man har egen firma där man erbjuder olika tjänster inom plåtslageri kan man tjäna mer, eftersom man själv kan styra sin arbetstid och hur mycket man tar betalt som företag.

  Vad innebär arbetet som plåtslagare?

  När man jobbar på ett plåtslageri så arbetar man med att tillverka plåt i en verkstad. Detta för att delarna ska tillverkas av högsta kvalitet och vara det bästa valet för ditt tak. Detta är ett hantverk som kräver utbildning och kunskap.

  Vad är kraven för att kunna arbeta som plåtslagare?

  För att kunna arbeta på ett plåtslageri måste man ha ett yrkescertifikat, vilket man får efter avslutad utbildning på Bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet. Det finns också yrkeshögskola med denna inriktning. När man har certifikat kan man både öppna eget företag eller anställas av ett plåtslageri i Göteborg.

Vad kostar det? Få gratis offert:

Offertförfrågan

Alla tjänster