Takläggare Skärhamn

Läcker det in?

Vi är en takläggare i Skärhamn som kan hjälpa dig med allt inom tak. Om det är akut och läcker in så kan du ringa oss genom knappen nedan, annars kan du skicka en snabboffert så hör vi av oss inom 24 timmar.

Skicka snabboffert

takrenovering i göteborg

Etablerad takläggare i Skärhamn med omnejd

Du är i trygga händer

Med vår expertis som takläggare i Skärhamn, har vi samlat på oss gedigen kunskap om att lägga nytt tak och utföra takrenovering till högsta kvalitet.

Som kund är vi mycket måna om att du ska känna dig trygg under hela processen och erbjuder även 10 års garanti och tydlig offert för att du ska få en bra överblick på kostnaden för den takläggning eller takrenovering som behövs. Att regelbundet se över taket på ditt hus eller fastighet är viktigt för att taket ska kunna stå emot väder och vind.

Ett bra tak kan motverka fuktskador, håller värmen längre och ökar också marknadsvärdet på ditt boende. Är det dags att byta tak? – Vi på GBG Tak & Fasad där ett företag som erbjuder flera olika takarbeten, där du även har möjlighet att använda ROT-avdrag för att hålla kostnaden nere. Kontakta vår kundtjänst för mer information

Detta är våra garantier till våra kunder:

 • Kostnadsfri offert

 • Planeringsmöte för att se över just ditt behov

 • ROT-avdrag på våra tjänster

 • Tryggt och säkert genomförande

 • Kompetent personal med lång erfarenhet

Hur mycket kostar det att byta tak i Skärhamn?

Innan arbetet påbörjas så utför vi en kostnadsfri taköversyn, för att kunna bedöma vilket typ av material som är bäst lämpat där du bor och hur omfattande renovering som behövs. Nedan ser du ett riktpris för hur mycket ett nytt tak i Skärhamn kostar.

Ett genomsnittligt pris varierar mellan 800-1 800 kronor per kvadratmeter. Men enskilda faktorer kommer även att ha betydelse för det slutliga priset. Vi garanterar alltid ett slutresultat till högsta kvalitet och är en takläggare med lång erfarenhet och expertis inom flera olika områden.

Så mycket kostar takrenovering i Skärhamn

Storlek Riktpris
20 kvadratmeter 16 000-36 000 kronor
40 kvadratmeter 32 000-72 000 kronor
60 kvadratmeter 48 000-108 000 kronor
80 kvadratmeter 64 000-144 000 kronor
100 kvadratmeter 80 000-180 000 kronor
120 kvadratmeter 96 000-216 000 kronor
150 kvadratmeter 120 000-270 000 kronor
200 kvadratmeter 160 000-360 000 kronor

Taktjänster för både nya och äldre byggnader

Vi hjälper både dig med underhåll, renovering eller takbyte av moderna fastigheter eller äldre byggnader där det krävs expertis för att anpassa material efter konstruktion. Våra tidigare referenser visar att vi slutför varje projekt med omsorg och nöjd-kund-garanti för att du ska känna dig trygg genom hela processen. Om du är i behov av taktjänster i Skärhamn, kontakta oss via knappen bredvid så hjälper vi dig

Varför du bör välja oss

 • Expertis och många år i branschen.
 • Högsta kvalitet på samtliga utförda uppdrag.
 • Vi erbjuder alltid gratis granskning av ditt tak.
 • Kostnadsfri offert för samtliga uppdrag.
 • Komplett entreprenadverksamhet som passar just dina behov..

Få en gratis offertförfrågan

Anlita ett takproffs

Osäker på vad det kan kosta att lägga om taket? Kontakta oss genom knappen nedan och fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom 24 timmar.
Gratis Offertförfrågan
Allt inom tak

Våra taktjänster i Skärhamn

Vi är en takfirma i Skärhamn som även erbjuder andra typer av tjänster, som bland annat renovering, tvätt och bygg. Se samtliga tjänster listade nedan. Har ni någon fundering över om vi kan hjälpa just dig med det du behöver, tveka inte att höra av dig till oss.

Dags att anlita en måleriexpert?

Trött på att slipande och målande och känner att det vore rätt skönt att få hjälp av en expert? Klicka på knappen nedan och berätta hur vi kan hjälpa dig så återkommer vi inom 24 timmar.

Gratis Offertförfrågan

Vanliga frågor om takomläggning och takrenovering i Skärhamn

När man behöver lägga nytt tak eller utföra någon annan form av takrenovering, kommer det naturligt att dyka upp en del frågor. Bland annat hur kostnaden ser ut för takläggare, när det är bäst för takläggning och vilka takläggare det finns att välja mellan.

Genom att jämföra olika företag och ha en bättre förståelse för den typ av projekt som du behöver hjälp med, kommer det vara enklare att hitta rätt takläggare för dig. Tack vare våra många år i branschen, är vi en takläggare i Skärhamn som erbjuder en mängd olika tjänster.

  Hur mycket kostar en takläggare i Skärhamn i timmen?

  En takläggare i Skärhamn kostar normalt mellan 450 – 650 kr per timme. Kostnaden kommer också att baseras på vilken typ av uppdrag som du anlitar en takläggare för. Begär därför alltid en offert för en bra överblick av vad priset är om du till exempel vill lägga nytt tak på ditt hus.

  Vad är snittpriset för nytt tak per kvadratmeter?

  För villatak så varierar snittpriset på takläggning i Skärhamn, men man brukar säga att det kostar 800-1 200 kronor per kvadratmeter. En kostnadsfri offert skickas efter en granskning av taket hos kunder, för att kunna bedöma det faktiska priset. Kostnaden kan också variera mellan olika företag.

  När är det bäst att renovera taket?

  En anledning till att många företag inte rekommenderar takrenovering i Skärhamn under vintern är för att det har en tendens att vara mindre stabilt väder. För att arbetet ska kunna genomföras på ett bra sätt är det fördelaktigt om det är en mer jämn temperatur och inte för mycket regn eller snö.