Välkommen! Vi hjälper dig gärna med ditt tak Slå oss en signal på 031 - 308 82 52 ...eller klicka på knappen för offert Gratis Offertförfrågan Välkommen! Vi hjälper dig gärna med ditt tak Slå oss en signal på 031 - 308 82 52 ...eller klicka på knappen för offert Gratis Offertförfrågan

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi erbjuder kostnadsfri offert. Beskriv ditt ärende och bli sedan kontaktad av oss för bokning av besökstid.

NÖJDHETSGARANTI

Vi har lång erfarenhet och arbetar med högkvalitativa material och ger 10 års garanti på utfört arbete.

ROT-AVDRAG

Gör 30% avdrag på arbetskostnaden eftersom våra tjänster är Rot-avdragsberättigande!

Takläggare Kungsbacka

Är det dags för nytt tak, renovera det gamla eller byta ut helt? Vi på Takläggarn’ Göteborg är en takläggare med fokus på hög kvalitet, vi utför takomläggning, helrenovering m.m. i hela Västra Götalandsregionen. Med lång erfarenhet av takläggning och ett gott rykte inom branschen, är vi ett naturligt val för de flesta som skall lägga tak. Vi tar emot kunder av alla sorter, det kan vara företag, privatpersoner, fastighetsägare eller föreningar.

Vi kallar oss för takläggare i Kungsbacka och vi lägger då i princip alla sorters tak, papp, plåt, betong- och tegeltak. Eftersom vi använder material av högsta kvalitet tillsammans med noggrant arbete, kan man räkna med att våra takpannor hänger kvar även efter ösregn och kuling!

Miljö är ett viktigt ämne för oss därför gör vi vårt bästa för att återvinna så mycket byggavfall som möjligt. Det blir en hel del sådant när man renoverar och lägger tak! Vi jobbar med miljöcertifierade leverantörer och gör vårt absolut bästa för att ständigt minska vår miljöpåverkan.

Vår högsta prioritet ligger i att du som kund skall vara helt nöjd när du väljer oss.

Skicka snabboffert

  Ett byggföretag med fokus på takarbeten

  Vi utför alla typer av byggarbeten, men renovering och takläggning är vårt största fokus. Vår firma vet hur man bygger på bästa sätt för att hålla nere kostnader och för att bygget skall hålla så länge som möjligt. Vi vet vilka material som lämpar sig bäst för en given situation och vi känner skillnad på bra och dålig materialkvalitet. Hur man lägger rätt avrinning, ser till att vinklar och hållfasthet i taket är korrekt är dyrbar information som vi samlat under lång tid.

  När man jobbar som byggföretag Kungsbacka är det viktigt att följa de regler och bestämmelser som finns, vi vill dock överstiga dessa regler och lägga bättre tak än branschstandard!

  För att åstadkomma detta står vi till tjänst med högkvalitativt arbete och konkurrenskraftiga priser som byggföretag i Kungsbacka. Vi har god kunskap, lång erfarenhet och passion för takarbeten Kungsbacka vilket resulterar i en härlig upplevelse för dig när du behöver fixa till ditt hus.

  En grundlig utbildning är starten för vår personal. De ska kunna takarbeten i Kungsbacka, inte bara korrekt utan på bästa möjliga sätt. Under en lång tid av verksamhet har Takläggarn’ i Göteborg ådragit sig ett mycket gott rykte eftersom vi arbetar hårt och får utomstående resultat.

  Vi har byggt allt från uthustak till utkikstorn till lyxhustak och allt är gjort med glädje för arbetet. Vi kommer gärna på besök hos dig och lämnar en kostnadsfri offert!

  Byggfirma Takläggarn’ i Göteborg

  Takläggaren i Göteborg har funnits ett bra tag men nyligen gjort en nystart. Med stor samlad erfarenhet inom bolaget har vi fått en del stora samarbetspartners som är fastighetsägare, arbetar med nybyggnation och annat. Vi är en byggfirma i Kungsbacka ett självklart väl för dig som behöver takläggning! Särskilt eftersom vädret här i krokarna kan vara minst sagt tufft, vi vet precis vilka åtgärder som krävs för att taket skall hålla!

  Skulle du vilja utföra vissa delar av arbetet på egen hand så är det helt OK! Vill du inte det, kan vi stå till tjänst med en helhetslösning som byggfirma Kungsbacka. Allt arbete anpassas efter ditt önskemål, du kan känna dig trygg när du bokar takläggning hos oss.

  Takläggning

  Letar du takläggare? Då har du hittat rätt! Vi utför en lång rad olika typer av takomläggningar och takrenoveringar i diverse material såsom trätak, plåttak, betong-tak och tegeltak. Alla våra arbeten görs med omsorg och med ordentliga säkerhetsanordningar samt försäkringar för allt utfört takarbete. Struktur, säkerhet och kvalitet är ledorden vi jobbar efter när vi lägger tak. Vi som jobbar med takläggning Kungsbacka klarar av även de största arbetena med takläggning så tveka inte att höra av dig.

  Vi är stolta över den höga kvalitet vi åstadkommer vid takläggning i Kungsbacka och kring Göteborg och ger en garanti på 10 år. Skall du göra t.ex. en takrenovering för att sedan sälja huset kan detta bli ett bra säljargument som ökar värdet ordentligt på ditt hus, perfekt att använda ROT-avdraget för.

  Plåtarbete

  Vill du sätta in plåttak eller ha annat plåtarbete (såsom stuprännor och skorsten) utfört vid renovering av ditt tak? Några av våra takläggare har tidigare erfarenhet av att vara plåtslagare, vi har därmed även stor kompetens inom detta område! Om det är något du undrar över är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

  Man kan undra varför vissa gamla tak håller bättre än nya tak. Det har att göra med materialet man arbetar med. Att göra plåtarbete Kungsbacka med shingel, papp och plåt har många fördelar och har därför ökat i popularitet. Främst för att det är smidigt att arbeta med och väger mindre än tegel. I många fall behöver man inte sätta nytt undertak när man ersätter skamfilat papptak med ett nytt tak vid plåtarbete i Kungsbacka. Att montera ner takplåt är dessutom oftast en enkel match!

  Taktvätt

  Är det dags att tvätta taket? En taktvätt kan göra att utsidan på huset kan öka trivselfaktorn för ditt hem. Vi lämnar alltid kostnadsfri offert för taktvätt Kungsbacka, vi börjar med att boka in en tid då vi kommer ut till dig och kikar på takets skick. Efter detta kommer en offert till dig via e-mail. Taktvätt ökar ofta värdet på ett hus och skänker tillbaka känslan av dess gamla glansdagar!

  En annan anledning att göra taktvätt i Kungsbacka är att det slits snabbare med smuts och fukt på sig, på samma sätt som billack. Fukt stannar längst i tegel- och betongpannor och har man otur kan det bli frostsprängning i pannorna. Om taket spricker och fukt läcker in kan det leda till fuktskador på undertaket. Tvätt av tak måste gå till på rätt sätt och utbildad personal som känner till alla säkerhetsåtgärder krävs.

  Skicka snabboffert

   Vidare kompetensområden:

   • Alla typer av takarbeten
   • Snöskottning
   • Tätskikt med takpapp
   • Takplåts-målning
   • Takomläggning
   • Eternitsanering
   • Fönster- och dörrbyte
   • Montering utrustning för tak-säkerhet
   • Montering av avvattningssystem

   Våra kunder säger

   Jag är så nöjd med mitt nya tak! Det blev jättebra!

   Grymt jobbat Takläggarn’ bra resultat och det gick snabbt också.

   Wow! Vad rent vårt tak är nu! Tack för tvätten grabbar!